JOIN Signing Platform

 

Decos lanceert een nieuw platform: het JOIN Signing Platform. Met dit platform kun je makkelijk documenten ondertekenen met de digitale handtekening van Validsign of Zynyo. Ook is het mogelijk om andere leveranciers aan te laten sluiten.

 
Digitale handtekeningen

Deze leveranciers van digitale handtekeningen bieden niet alleen de mogelijkheid, maar zijn echte experts op het gebied van gekwalificeerd en digitaal ondertekenen. Denk dan bijvoorbeeld aan het laten ondertekenen door meerdere personen of het waarmerken van documenten. En dat combineren we met de kracht van JOIN: de plek waar alle informatie veilig en permanent wordt opgeslagen en waar werkprocessen efficiënt worden uitgevoerd.

 
Hoe werkt het platform?

Het platform verbindt JOIN Zaak & Document met deze oplossingen en zorgt dat documenten ter ondertekening worden aangeboden. In JOIN Zaak & Document geeft de gebruiker aan wie er moet ondertekenen, hierna wordt de functionaliteit van de leverancier van de digitale handtekening gebruikt. Na succesvolle ondertekening wordt het ondertekende document weer teruggeplaatst in JOIN. Uiteraard houden we rekening met audit en archivering.

JOIN Signing Platform

Overigens beperkt dit platform zich niet tot alleen JOIN Zaak & Document. Het kan in de toekomst ook worden ingezet voor bijvoorbeeld het ondertekenen van een webformulier, een formeel klantcontact of de aanvraag van leerlingenvervoer. En ook binnen de ontwikkeling van Common Ground is dit platform een krachtig instrument: Het sluit prima aan op de visie van Common Ground om componenten te
“ontkoppelen”.

JOIN Signing Platform

Het platform biedt de volgende functionele mogelijheden:

  • Ondertekenen van documenten
  • Bulkfuncties
  • Meerdere ondertekenaars (zowel binnen als buiten JOIN) en kopiehouders
  • Ondertekenen van besluitenlijsten (JOIN Besluitvorming)

De voordelen:

  • Combineert de kracht van: JOIN en digitaal ondertekenen
  • Snel te implementeren
  • Op basis van moderne en bewezen technologie
  • Beschikbaar voor Validsign en Zynyo
"We sluiten JOIN via het ondertekenplatform aan op verschillende leveranciers. Functioneel een krachtige oplossing, technisch: 100% state of the art."
Alain van Hanegem, Product Owner koppelingen

 

Meer weten?

Download hier onder de infosheet of neem contact met ons op. Onze accountmanagers vertellen graag meer over de mogelijkheden van het Signing platform. 

 

Download infosheet Signing Platform